3 Naus amb més de 1000 m²
Flota de 34 camions
7 molls de càrrega
296 clients

SOBRE NOSALTRES

Fundada durant els primers anys de la dècada dels 30, Transports Ricardo Martínez és una de les empreses més antigues del sector en la seva especialitat, la qual cosa suposa una garantia d’experiència, servei, qualitat i confiança per als seus clients. Durant tot aquest temps hem crescut adaptant-nos a les exigències del mercat, amb l’objectiu de ser el seu col·laborador de confiança en el servei logístic.

Transports Ricardo Martínez és una empresa familiar dedicada al transport, tant general de mercaderies com de contenidors. Proporcionem serveis de logística integral, logística transitària i dipòsit duaner a través d’una comunicació àgil, transparent i pràctica per a establir canals d’informació efectius. La nostra empresa ofereix una qualitat contrastada en tots els seus serveis, sota els paràmetres d’agilitat i rapidesa en la resposta, juntament amb una excel·lent relació qualitat/preu.

El nostre equip humà està format per professionals amb àmplia experiència en els diferents àmbits del sector logístic, el qual es complementa amb una formació contínua, permetent-nos aportar un gran valor afegit als nostres serveis.

Disposem d’una flota de diferents vehicles i característiques com a camions, furgonetes, portacontenidors, etc per a adaptar-nos en cada cas a les necessitats del client. En aquesta pàgina oferim el nostre servei en línia/àrea clients, mitjançant el qual introduint el seu nom d’usuari i contrasenya podran consultar les entrades i sortides de les seves mercaderies en el magatzem en temps real, a més dels albarans de lliurament (POD) de tots els transports realitzats.

Camion de transporte de mercanciascon logo de Transportes Ricardo Martinez
Skip to content